Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
-
29-01-2014, 13:41 #1
Spotkanie w WORD Łomża 28.01.2014.
W odpowiedzi na prywatne wiadomości osób zainteresowanych wczorajszym szkoleniem w WORD- Łomża, krótko streszczę co było na spotkaniu.
3 lutego 2014 r. łomżyński word wprowadza system rejestracji i egzaminowania oferowany przez PWPW.
Zostanie też wprowadzona nowa baza pytań PWPW. Będzie ona liczyć 1300 pytań a docelowo ma być 1500. Co miesiąc będą aktualizowane i dodawane nowe pytania (ok.100).
31 stycznia po godz.16 zacznie się migracja danych z systemu.
Również od 3 lutego nie będzie już klawiatury egzaminacyjnej. Każda osoba egzaminowana będzie miała do wyboru myszkę lub ekran dotykowy.
Zdawalność z egzaminów teoretycznych za ubiegły rok wnosi ok. 50%, praktycznych kat.B. też ok.50%.
Koniec trybu awaryjnego. Aby zapisać osobę na egzamin wystarczy numer PKK i dowód osobisty.
Nowy system będzie umożliwiał zdawanie przez daną osobę w danym dniu więcej niż jeden raz. Jeśli więc ktoś nie zda egzaminu teoretycznego danego dnia o godz.8, to może się zapisać na kolejny egzamin teoretyczny tego samego dnia np. na godz 9 czy 10. Nie zda drugi raz; może zapisać się trzeci idt. To samo będzie dotyczyło egzaminów praktycznych.
Ważne. Nie będzie to jeszcze obowiązywało od 3 lutego. Kiedy takie rozwiązanie zacznie funkcjonować poinformuje nas o tym Dyrekcja WORD.
Temat samochodów.
Fiat nie jest już zainteresowany współpracą z WORD. Za to Hyundai jest bardzo zainteresowany więc bardzo prawdopodobnym jest, że właśnie Hyundai będzie pojazdem egzaminacyjnym. Wymiana samochodów będzie w drugiej połowie roku 2014. Po zakupie nowych samochodów będzie okres przejściowy (około półroczny) i przez ten okres będą funkcjonować dwie marki pojazdów egzaminacyjnych, czyli Fiat Grande Punto i nowa marka samochodu.
-
29-01-2014, 16:57 #2Nowy użytkownik
-
29-01-2014, 21:09 #3
-
29-01-2014, 23:27 #4
Gumbo napisał:
Nie miałem do czynienia z tą marką. Z tego co wiem to jest produkowany w Indiach i Turcji. Jeśli ktoś miał lub ma do czynienia z tą marką to może się wypowiedzieć i wyrazić swoją opinięU mnie w mieście są Hyundai i20 dają rade podobno z LPG nie ma problemu...
neoTz napisał:
Zobaczymy w przyszłości jak to wszystko będzie funkcjonować.U nas by to raczej nie przeszło bo najbliższe terminy na są z reguły na 3 dzień...

Odpowiedź z cytatem

Bookmarks