Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: Limanowa

Nowy użytkownik

Limanowa

Czy w Limanowej potrzeba jeszcze instruktora??Czy też to miasto jest w 100% nasycone....

Od dawna na forum
    Mieszka w
    małopolska

Najlepiej podzwoń po ośrodkach i popytaj a wtedy powiedzą ci wprost, albo wywnioskujesz z rozmowy czy jest zapotrzebowanie.
    Przy obecnym spadku liczby kursantów czarno to widzę.
    Tak jak mówiłem podzwoń i popytaj. Zarejestrowanych w powiecie jest chyba z kilkanaście ośrodków a zapewne pytasz w związku z tym że chcesz się wybrać na kurs a nie wiesz czy jest sens - więc najprościej zadzwonić a mniej to będzie kosztowało niż późniejszy nieużyteczny dokument.

Nowy użytkownik

no i w tym problem,że dokument już mama może i nie problem..Jedno co jest pocieszające,że w naszym terenie raczej nie ma spadku narodzin i niż nam specjalnie nie grozi

Od dawna na forum

powiem ci szczerze. jesli zaczynasz przygode ze szkoleniem i latwo tracisz cierpliwosc , przepracuj rok a w miedzyczasie szukaj czegos innego. w powiecie jest czterdziesci kilka zarejestrowanych szkol. z czego ponad polowa to firmy o jednym aucie(wlasciciel sam jezdzi). obecnie dostac prace na tym terenie w tym zawodzie graniczy z cudem. chyba ze akurat miejsce sie zwalnia albo jakies znajomosci masz etc. Po drugie u nas rynkiem rzadza uklady.nie mowie ze we wszystkich szkolach ale sa takie.rzecz jasna nie bede wymienial co i jak bo zapewne sam sie domyslisz

Nowy użytkownik

Od dawna na forum
    Mieszka w
    małopolska

Cytat Napisał olek256
    ... Po drugie u nas rynkiem rzadza uklady.nie mowie ze we wszystkich szkolach ale sa takie.rzecz jasna nie bede wymienial co i jak bo zapewne sam sie domyslisz
    Coś mi się nie chce wierzyć w jakieś układy.Niby jakie?
    Popularność danego ośrodka odzwierciedla się ilością kursantów a co za tym idzie potrzeba więcej instruktorów.
    Przecież taki ośrodek do którego na kurs przychodzi jedna czy dwie osoby nie zatrudni powiedzmy trzech instruktorów, a znam takie ośrodki gdzie jest właśnie taka frekwencja i pomimo to kursanci mają problem z wyjeżdżeniem godzin i przeciąga się kurs w nieskończoność .

Nowy użytkownik

generalnie to mnie pocieszacie jak nie wiem co
    jeszcze nie zdążyłam zacząć,a tu mi serwujecie takie rewelacje

Nowy użytkownik

boja sie konkurencji

Użytkownik

Ahoj!
    Cytat Napisał olek256
    Po drugie u nas rynkiem rzadza uklady.nie mowie ze we wszystkich szkolach ale sa takie.rzecz jasna nie bede wymienial co i jak bo zapewne sam sie domyslisz
    Coż za "wicie rozumicie" i "pan wiesz a ja rozumiem" ...
    Borys

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia