Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
    Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Kiedy uczy (nie)instruktor.

http://www.autogaleria.pl/forum/show...l=1#post143504

Byłem koło Piły na szkoleniu. Tam moja kolezakna z oddziału w Wawie, ktora robi prawko poprosiła mnie zebym ja troche pouczył jedzic. Wyjechalismy w waska asfaltowa droge miedzy wsiami. Jechała i było wszytsko dobrze. Ona twierdziła ze jeszcze nie potrafi skrecac bo nie czuje kierownicy wiec zawrociłem sie za nia i postawiłem samochod na poboczu gdzie było wiecej miejsca prostopadle do drogi. Miała za zadanie jednynie skrecic w lewo i jechac dalej prosto. Skreciła koła i zaczeła ruszac jednak zle odpusciła sprzegło i samochod skakał. Laska sie przestraszyła i wcisneła gaz w podłoge. Otralismy sie prawym rogiem o drzewo i wjechalismy do rowu po przeciwnej stronie. Skutkiem tego jest mocno porysowany i wgnieciony na rogu zdezak oraz pogniecione prawe nadkole. ****** ledwo co wymieniłem łozysko i auto było idealne to teraz mam dwa elementy to klepania, szpachlowania i lakierownia. Dobrze ze ona za to zapłaci.
    Do mnie niedawno przyszła kursantka z prawkiem. Pani ponad 60 lat, z 15 letnią przerwą w prowadzeniu... była masakra, ale powoli powoli przypominała sobie. Jednak 45zł za każdą godzinę troszkę nadwyrężyło jej portfel, więc postanowiła przyjechać z mężem na plac.
    Efektem samodzielnego przypominania była zbita lampa i przerysowany błotnik. Co najdziwniejsze... pani wjechała w jedyny metalowy słupek na placu
    Nie jest sztuką samochód rozpędzić, ale zatrzymać go tam, gdzie życzy sobie kierowca.

Od dawna na forum

Dawno, dawno temu, koles uczyl swoja panienke na wiejskie drodze, efekt wjazd w przydrozna kapliczeke, tydzien pozniej inny szkolil inna panne w tej samej wiosce, efekt S-Klasa zostala zaparkowana 100 m w zycie. ( brakowalo tylko tekstu a wilk po blocie czlap, czlap

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia