Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
    Nowy użytkownik

Jak Wygląda Egzamin na instruktora na placu

Witam,nie długo będę zdawał egzamin na instruktora. Teorie i pokaz już zdałem,został mi plac, mógłby ktoś napisać jakie pytania może mi zadać egzaminator? Co Wam się pytał?

Użytkownik
    Mieszka w
    południe

Wszystko zależy od egzaminatora i ośrodka w którym zdajesz na instruktora. Uważam że powinieneś znać BARDZO DOBRZE 217, a w szczególności zasady egzaminowania kursantów na placu i w ruchu miejskim.
    Ja miałem " sprawdzenie stanu technicznego podstawowych elementów pojazdu odpowiedzialnych bezpośrednio za bezpieczeństwo jazdy" następnie jazda po pasie ruchu + parkowanie, a na dokładke "zachowanie osoby egzaminowanej skutkujące przerwaniem egzaminu państwowego na prawo jazdy".

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Siedlce

ja zdawałem tydzień temu (lublin) miałem omówić manewr nr 2, tak jak przedmówca przedstawić kryteria co skutkuje przerwaniem egzaminu, co nie zaliczeniem próby. itd itp. I do Tego znać bardzo dobrze 217, i najważniejsze nie wymyślać przepisów. Jechać samemu mi nie kazano. Powiedz gdzie zdajesz każdy ośrodek egzaminowania ma swoje zasady także omawianie jak to wygląda na terenie całej PL jest bezzasadne.
    Instruktor Kat A i B

Nowy użytkownik

zdaje w Lesznie egzamin kierowany jest przez Word Poznań

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    wlkp

no to gratuluję zdania teoriiw Poznaniu idę na ilość żal tam zdawać, no ale to takie moje zdanie

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia