Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
    Nowy użytkownik

osk na instruktora

Witam chciałby zaistnieć w tej branzy i z tąd moje pytanie jaki osk polecacie Zeby zostać isnstruktorem we Wrocławiu??

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Lublin

Instruktor nie powinien mieć problemów z językiem ojczystym, zarówno w mowie i piśmie.
    Pozdrawiam, Daniel Piecychna
    Szkolenia dla motocyklistów w Lublinie
    Kursy nauki jazdy - prawo jazdy kat. AM, A1, A2, A
    Doskonalenie techniki jazdy

Użytkownik
    Mieszka w
    Wrocław / Wisła

Tam gdzie Cię przyjmą ...
    Prawo Jazdy: A B BE C CE
    Instruktor: A B C

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Konin

Ej,koledzy nie bądźcie tacy krytyczni. Kazdy z nas kiedyś zaczynał. Proponuje Ci skontaktowć się z WORD we Wrocławiu. Oni na pewno organizują kursy na instruktorów. Myślę, że o to Ci chodziło, ponieważ osk prowadzą kursy na prawo jazdy, a nie kursy na instruktorów.
    Nie mam nic do ukrycia-bo lubię i szanuję to co robię.

Użytkownik
    Mieszka w
    Wrocław / Wisła

Ja zrozumiałem jaki osk w sensie pracy, niedawno szukałem to wiem jaka "posucha" niezależnie od kategorii, doświadczenia etc

Generalnie coraz więcej osk prowadzi kursy na instruktora, jeżeli podchodzi się z sercem to większego znaczenia OSK nie ma (chyba ze naprawdę ma wzorowych wykładowców). Jeżeli się wystarczająco prędzej zainteresujesz tematem, pytania zaczniesz na 2-3 miesiące a nie dni prędzej analizować, to egzamin do przodu na pewno, a reszta to niezależnie od przygotowania już kwestia praktyki praktyki i praktyki ... oraz ciągłej (mimo zdania kursu) nauki

Cenowo we Wrocławiu od 1500 kurs podstawowy i 500-700zł doszkolenia. Wiem z doświadczenia, że jak planujesz wiecej niż 1 kat robić, a masz możliwości (czas i pieniądze ) to warto za 1 zamachem kurs na parę robić. Wydawało mi się to prędzej problemem a teraz żałuję, że nie "strzeliłem" sobie CE od razu.

powodzenia.

Nowy użytkownik

Co kryje się pod pojęciem kurs podstawowy i gdzie przeprowadzane są egzaminy i jak często

Od dawna na forum
    Mieszka w
    mieszkaniu

Ziom, pod pojęciem "kurs podstawowy" kryje się, jak mniemam, dokładnie to samo co pod pojęciem "szkolenie podstawowe".

Więcej: rozporządzenie ministra infrastruktury z dnia 27 października 2005 r. w sprawie szkolenia, egzaminowania i uzyskiwania uprawnień przez kierujących pojazdami, instruktorów i egzaminatorów.

Egzaminy przeprowadzane są w WORDach (ze względu na infrastrukturę) przed komisją powołaną przez wojewodę.

W Katowicach co miesiąc.
    W Opolu chyba co tydzień.
    Volenti non fit iniuria

Użytkownik
    Mieszka w
    Wrocław / Wisła

Ziom, pytałeś o Wrocław, także dodam, że u nas co 2 sobota egzaminy leciały jeszcze w 2010r..

Więcej danych jest w temacie o egz. we Wrocławiu.

Tak chodziło mi o szkolenie podstawowe

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia