Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Temat: Linia P-7a

Od dawna na forum
    Mieszka w
    DZG

Cytat Napisał jarzabek
    Wicie co. Powiem delikatnie że krew mnie zalewa, żeby nie powiedzieć że bierze mnie kurwica (sorry)jak patrze na takiego przemadrzałego egzaminatora, który pewnie tego samego dnia uwalił kilka osób. Jestem dokładnie na 4:56 min tego filmu i dla mnie on już powinien jako osoba egzaminowana oblać egzamin. Po pierwsze za kierunkowskazy a po drugie za zajmowanie nieodpowiedniego pasa podczas jazdy. Wielce mówi po pytaniu redaktorki że nawet jak mamy nakaz skrętu to musimy używać kierunkowskazu a chwile wcześniej wogóle go nie włącza tam gdzie powinien.
    Sorry za może zbyt emocjonalna podejście do tematu ale skoro od kogoś wymagamy to sami tego przestrzegajmy. Takie państwo w państwie i mądrzy bo nikt im nie podskoczy.

Na koniec tylko dodam, że wielkiemu Panu egzaminatorowi nawet sie dupy nie chciało ruszyć żeby ściągnąć L-kę z dachu podczas tej wycieczki, za co powinien dostać mandat ze niewłaściwe oznakowanie samochodu egzaminacyjnego!!!!
    Popieram.

Od dawna na forum

Cytat Napisał jarzabek
    Na koniec tylko dodam, że wielkiemu Panu egzaminatorowi nawet sie dupy nie chciało ruszyć żeby ściągnąć L-kę z dachu podczas tej wycieczki, za co powinien dostać mandat ze niewłaściwe oznakowanie samochodu egzaminacyjnego!!!!
    Na jakiej podstawie?

Użytkownik
    Mieszka w
    Wrocław / Wisła

Się zaczyna wątek czy samochód egzaminacyjny jest szkoleniowym
    Prawo Jazdy: A B BE C CE
    Instruktor: A B C

Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

Cytat Napisał jarzabek
    Wicie co. Powiem delikatnie że krew mnie zalewa, żeby nie powiedzieć że bierze mnie kurwica (sorry)jak patrze na takiego przemadrzałego egzaminatora, który pewnie tego samego dnia uwalił kilka osób. Jestem dokładnie na 4:56 min tego filmu i dla mnie on już powinien jako osoba egzaminowana oblać egzamin. Po pierwsze za kierunkowskazy a po drugie za zajmowanie nieodpowiedniego pasa podczas jazdy. Wielce mówi po pytaniu redaktorki że nawet jak mamy nakaz skrętu to musimy używać kierunkowskazu a chwile wcześniej wogóle go nie włącza tam gdzie powinien.
    Sorry za może zbyt emocjonalna podejście do tematu ale skoro od kogoś wymagamy to sami tego przestrzegajmy. Takie państwo w państwie i mądrzy bo nikt im nie podskoczy.

Nie ma podstawy prawnej do ukarania egzaminatora za jazdę z " L " na dachu .
    Przeanalizuj dokładnie Art. 55 . Ust . 2 . KD .

Od dawna na forum

Macie rację, zapędziłem się . Art. 55 mówi wyraźnie o pojeździe szkoleniowym.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Tarnów

A konkretnie to o jakie kierunkowskazy ci idzie ??
    O jaką jazdę złym pasem ??
    Egzaminator jechał jak najbardziej prawidłowo.

Min 3.22 linia krawędziowa, identyczna jak linia oddzielająca zatoczkę autobusową.
    Więc co wam jeszcze potrzeba.
    Mieli napisać jeździć po jezdni.

Sytuacja w Nowym Targu (z początku wątku) to przykład złego oznakowania.
    Żadnej linii przerywanej w tym miejscu nie powinno być.
    Wyłącznie zygzaczek P-19 o ile dla autobusów na zatrzymanie potrzeba od 30 do 60 m

Głupota drogowców, zgłosić niech poprawią.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia