Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16
    Od dawna na forum

Ok dziekuje bardzo za pomoc. pozdrawiam serdecznie

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Napisał andrzej1001
    To KEOS nie wpisujesz tych 30 h teoretycznych z poprzedniego OSK?
    tak
    ---------------------------> Wyższa Szkoła Jazdy <-------------------------
    ------------------------------> www.wsjazdy.pl <---------------------------

Od dawna na forum

Dzwoni do mnine dziewczyna, mówi ze robiła kurs w szkole(jakies technikum w ramach przedmiotu maja prawo jazdy) ukonczyła kurs 2 lata temu nie ma zaswiadczenia lub je zgubiła-tak twierdzi. Mozna jakis wtórnik zaswiadczenie otrzymac? czy wystarczy karte przeprowadzonych zajec?? Pozdrawiam

Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

Karty to już chyba nie otrzyma. Po 24 miesiącach od ostatniego wpisu w karcie, karta ulega zniszczemiu. Wtórnik zaświadczenia? Hm...Jeśli szkoła wystawi...

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    śląsk

Bardzo ciekawy wątek.

Czyli takiego kursanta, który przerwał szkolenie i kontynuuje je w innym (naszym) osk, szkolimy tylko w zakresie, który mu brakuje do tego minimum 30h teorii i 30 praktyki? A dalsze szkolenie podstawowe tylko w sytuacji, jeżeli nie posiada wiedzy i umiejętności określonych w charakterystyce absolwenta kursu i/lub uzyskał negatywny wynik egzaminu wewnętrznego?

A jeśli kursant, który odbył 30h teorii i np. 25h jazd, następnie przerwie szkolenie i będzie je kontynuował w innym (naszym) OSK, to rozumiem, że trzeba z nim przeprowadzić co najmniej 50 % szkolenia praktycznego, do czego obowiązany jest instruktor prowadzący?

Użytkownik
    Mieszka w
    jestem z Marsa

Ja w takim wypadku dojeżdżam brakujące 5 godzin jazdy + egzaminy wewnętrzne (teoria i praktyka) i wystawiam z mojej KEOS zaświadczenie na 30 + 30 godzin. Wtórnik z poprzedniego OSK dołączam do karty na moje 5 godzin, spinam i do archiwum.
    Instruktorem prowadzącym jest również instruktor kończący szkolenie po innym.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia