Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
    Nowy użytkownik

Nauki doksztalcajace

Prosze mi powiedziec a raczej napisac na jakiej zasadzie owe nauki polegaja.... Zdalem za drugim razem cala teorie ale poleglem na praktycznym... Jak sie odbywaja zajecia doksztalcajace? Dziekuje z dobre odpowiedzi i podpowiedzi

Od dawna na forum

Cytat Napisał kul Zobacz post
    zajęcia doszkalające to fikcja, płacisz 200-500zł i dostajesz papierek że niby tam uczęszczałeś. Z tego co pamiętam jakbyś faktycznie chciał na to chodzić to polega to na siedzeniu na tylnej kanapie i obserwowaniu pracy instruktora i trwa kilkadziesiąt godzin.
    Dziecko, jak nie wiesz o co chodzi to rob pingwina - zamknij dziob !

.

Masz Pytanie? Avatar admin
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Napisał kul Zobacz post
    zajęcia doszkalające to fikcja, płacisz 200-500zł i dostajesz papierek że niby tam uczęszczałeś. Z tego co pamiętam jakbyś faktycznie chciał na to chodzić to polega to na siedzeniu na tylnej kanapie i obserwowaniu pracy instruktora i trwa kilkadziesiąt godzin.
    Wygląda na to, że nie masz pojęcia o co jest pytanie. Albo odpowiadasz na coś innego Sam już nie wiem. Ale proponuję nic nie pisać zamiast pisać to co wyżej.

A swoją drogą może ks-rider może coś dodać do tematu?
    Dla mnie nie do końca jest jasne czy tu chodzi o sprawy instruktorskie (egzaminy) czy o egzamin na prawo jazdy. Jeśli tak to proszę o raport postu i przeniesiemy go w odpowiednie miejsce.

Użytkownik

ks-rider dzieckiem może ty jesteś. ja napisalem to co wiem jak wiesz cos innego to moze sie pochwal.

admin temat jest zalozony w dziale "egzamin na instruktora" wiec wnioskuje ze dotyczy zajec doszkalajacych po 2 nieudanych probach zdania egzaminu na instruktora a nie na prawo jazdy. zreszta gdyby to chodzilo o zwykla kategorie pj to obowiazkowe doszkalanie jest po 3 nieudanym podejsciu

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia