Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22
    Użytkownik

30h teorii + 8 * 30h praktyki = 270 h
    pracując codziennie po 8 godz. łącznie ze świętami i niedzielami:
    wychodzi co najmniej 34 dni (270h/8h)

Obawiam się yaris, że brakło Ci miesiąca a tu jeszcze trzeba egzaminy wewnętrzne przeprowadzić przed zakończeniem kursu...

Nowy użytkownik

Pozdrawiam serdecznie kolegów jestem juz na emeryturze mundurowej tak ze mam bardzo duzo czasu i cierpliwosci do kursantów ...
    instruktorem nauki jazdy jestem dosc dlugo od roku 1987 tak ze musze przyznac szmat czasu daje mi to wiele satysfakcji i lubie to co robie jesli chodzi o osrodek szkolenia to prowadze juz od roku 1991 zatrudnialem instruktorów ale wierzcie mi to były inne czasy bardziej ekonomiczne teraz prowadze juz sam moze z pomoca jeszcze wykładowcy ale to juz nie jest to co bylo lat wczesniej jednym słowem to se na vrati ....pozdrawiam wszystkich szczególnie nowych forumowiczów ...yaris..

Od dawna na forum
    Mieszka w
    mazowieckie

Cytat Napisał yaris Zobacz post
    Witam osk 1 osobowy mysle ze warto zainwestowac dlaczego podam fakty;
    8 kursantow na miesiac cena 1100zl=8800zł
    koszty to paliwo 1600zl czynsz biuro sala wykladowa plac manewrowy =400zł
    podatki zus ksiegowa materiały szkolenowe reklamy medyk =2600zł
    czysty zysk to 4200zl pozdrawiam

No, no 8 kursantów miesięcznie w nowo otwartym OSK , nieźle ale chyba do czasu jak znajomi i rodzina będą się szkolić. A co później?

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Lublin

Wkrótce na forum zarejestruje się 'fabia'. Ciekawe co 'ona' będzie miała do powiedzenia na temat 'czystych zysków'?
    Pozdrawiam, Daniel Piecychna
    Szkolenia dla motocyklistów w Lublinie
    Kursy nauki jazdy - prawo jazdy kat. AM, A1, A2, A
    Doskonalenie techniki jazdy

Użytkownik
    Mieszka w
    Zachodniopomorskie

Ja wierze ze jednak yaris zarabia miesięcznie na czysto te 4200 ale pod warunkiem ze dolicza swoja emeryturę i wynosi ona znacznie więcej niż średnia krajowaja założyłem własny osk i po miesiącu działalności przeprowadziłem jeden kurs podstawowy i jeden dodatkowy wiec wyszedłem na zero:-0 Sukces-poczekam do lutego (wtedy przejdę na wyższy ZUS) i zobaczę co dalej.

Nowy użytkownik

Witam bardzo sympatycznych forumowiczów fakt emerytura mam duza bo mundurowa policyjna 3500zł zus to tylko 250zł zdrowotne z firmy powoli te bede odkrywal fakty zwiazane jak załozyc i istniec na rynku szkoleniowym ....dzis tylko dodam ze to województwo slaskie.. pozdrawiam yaris..

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Napisał yaris Zobacz post
    Pozdrawiam serdecznie kolegów jestem juz na emeryturze mundurowej tak ze mam bardzo duzo czasu i cierpliwosci do kursantów ...
    instruktorem nauki jazdy jestem dosc dlugo od roku 1987 tak ze musze przyznac szmat czasu daje mi to wiele satysfakcji i lubie to co robie jesli chodzi o osrodek szkolenia to prowadze juz od roku 1991 zatrudnialem instruktorów ale wierzcie mi to były inne czasy bardziej ekonomiczne teraz prowadze juz sam moze z pomoca jeszcze wykładowcy ale to juz nie jest to co bylo lat wczesniej jednym słowem to se na vrati ....pozdrawiam wszystkich szczególnie nowych forumowiczów ...yaris..
    no to ile tak pracujesz 30 dni (w miesiącu) po 8 godz?
    ---------------------------> Wyższa Szkoła Jazdy <-------------------------
    ------------------------------> www.wsjazdy.pl <---------------------------

Użytkownik
    Mieszka w
    Śląskie

"Yaris", jak się ma emeryturkę i się nie płaci prawie 900zł ZUS raz w miesiącu to się opłaca. Mnie się nie opłaca, bo emerytury nie mam. I jak tak dalej będzie z czterdziesto-paro letnimi emertami z 3500zł emeryturą to dalej w naszym kraju będzie jak będzie...

Pozdrawiam i życzę powodzenia w otwieraniu nowych szkół przy nadchodzącym niżu demograficznym.

Nowy użytkownik

Witam,
    przy 8 kursantach jeżeli jest to firma jednoosobowa wyrabia Pan w miesiącu 270 godzin, za 270 godzin nie wiem jak Pan liczy te 4200 zysku, a gdzie ZUS (prawie 1000) i podatki prowadzącego działalność, a gdzie opłata za pierwszą pomoc, nie wiem jak Panu wychodzi 200 zł na benzynę na kursanta, chyba 10 godzin Pan stoi.
    Anna

Użytkownik

Yaris,

nie wiem jakim cudem jesteś w stanie obrobić sam 8 kursantow w miesiac:

8 x 30godz = 240 czyli 8h/dzien

a gdzie teorie robisz?? ratownika?? podczas jazdy?

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Tagi dla tego tematu

Bookmarks

Uprawnienia