Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
Temat: Czy mój wynik jest słuszny?
Widok drzewa
-
10-08-2011, 18:38 #1Nowy użytkownik
Czy mój wynik jest słuszny?
Jestem po egzaminie, niestety podchodziłam już drugi raz i oblałam. Jest mi wstyd, choć nie wiem czy słusznie się przejmuje. Popełniłam jeden błąd na "rękawie", troche koła mi wystawały z koperty, powtórzyłam manewr i było dobrze, następnie, podjazd pod górkę i ruszyć z ręcznego też bez problemu. Nie ukrywam, że gdy powiedział mi, że mam powtórzyć "rękaw" wcześniej, bardzo się zestresowałam, bo chciałam wyjechać bezbłędnie by mieć większe szanse na mieście. Wyjechałam zza bramy, miałam włączyć się do ruchu, włączyłam kierunkowskaz wszystko dobrze, nie wymusiłam pierwszeństwa, i nagle egzaminator, karze mi zjechać na bok. I ogłosił, że egzamin zakończyl się wynikiem negatywnym, ponieważ jechałam na światłach pozycyjnych. Racja, to dziwne, ale SAM się zapytał jak to zrobiłam, skoro wcześniej miałam włączone światła mijania. No i gdy dostałam tą kartę z wynikiem, mam zaznaczony 1 negatyw za manewr na placu i dwa negatywy za włączenie się do ruchu, czy to jest słuszne? Skoro popełniłam dwa błędy, a nie trzy, a mam zaznaczone trzy, błędy te nie zagrażają bezpieczeństwu.
W szczególności, że z tym jednym włączeniem się do ruchu nie miałam żadnego problemu, czy powinnam się odwołać?

Odpowiedź z cytatem

Bookmarks