Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22
    Nowy użytkownik

witam
    ja tez zaczełam chodzic na kurs instruktora tez mysle ze bedzie wszystko oki :P pozdrawiam wszystkich przyszłych instruktorów
    Jaga

Nowy użytkownik

gratulacje Beatrix tez bym tak chciała za pierwszym razem zdac ale ja dopiero zaczynam uwielbiam podróze i jazde samochodem myśle ze tez bym robiła to z pasji a nie tylko z obowiazku pozdrówka
    Jaga

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Warszawa

Ja dopiero zdałam na prawo jazdy ale bardzo polubiłam zawód instruktora jest to naprawdę wspaniała praca chociaż nie lekka ale jeśli robi się to co się kocha to jest ok. Ja jak byłam trochę młodsza zawsze chciałam być nauczycielem a z drugiej strony zawsze lubiłam jezdzić samochodem i go prowadzić, mam dobry kontakt z innymi ludzmi i zawód instruktora łączy te obie rzeczy za jakieś trzy cztery lata zamierzam zapisać sie na kurs instruktorski i już nie mogę się doczekać.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    LU

Cytat Napisał Justyna
    Ja dopiero zdałam na prawo jazdy ale bardzo polubiłam zawód instruktora [...]
    Witam,
    Rozumiem ,że chcesz zostać instruktorem, ale powiedz mi na podsatwie czego polubiłaś ten zawód jeśli nie miałas możliwości pracować jako instruktor? Chyba taką opinię mozna wydać po jakimś czacie (przepracowanym.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

nie zniechęcaj ludzi a skad ma wiedziec jak jest po drugiej stronie jak nie ma okazji. ma jeszcze 3 lata do tego by sie zastanowić i przemyśleć ale nie zabierajmy marzeń

Od dawna na forum
    Mieszka w
    LU

Absolutnie nikogo nie zniechęcam. Tylko wg mnie trudno powiedzieć ,że coś się polubiło nie robiąc tego. To tyle
    ...., a swoją drogą to bardzo ciekawa praca

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Piotrków Tryb.

a mi zostało jeszcze 2,5roku ale wytrzymam ja np. chce pracować w tym zawodzie bo po pierwsze interesuje sie nim, kodeksem i innymi ciekawymi i ważnymi rzeczami, tak wygląda moje uzasadnienie jeśli ktoś chciałby je znać

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Gdańsk

Ja też planuję zapisać się za 3 lata (bo dopiero niedawno zdałam prawko) na kurs instruktora. Sama jestem nauczycielką i lubię uczyć, tak samo lubię jeździć samochodem, więc pewnie ten zawód będzie mi się podobał

PS. Prowadziliście kiedyś samochód "po angielsku"? Tzn. siedząc po lewej stronie itp.? Bo planuję wyjazd do Anglii i może tam będę próbować z tym instruktorstwem... ale to jeszcze jest w fazie rozważań (wyjazd w sensie).

Użytkownik
    Mieszka w
    Kraków

Ufff nie jestem jedyna
    Ja zaczelam jezdzic z kim innym i... srednio a potem wszystkie jazdy (procz 2 pierwszych) z kim innym i pokochalam to Zdalam za pierwszym razem bezblednie a teraz tez koncze kurs na instruktora... Baaaaardzo chcialabym spelnic swoje marzenie...

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Sosnowiec

beatrix - zastanw sie powaznie nad swoja kariera instruktora bo to kawal ciezkiej roboty i nie zawsze jest fajnie i slodko.Ty ze swoim stażem 3 lat nie nauczysz wiele przyszlego kierowce. Bo tu nie chodzi tylko o nuake ruszania, poruszania sie po miesci i znajomosci przepisów. Tutaj chodzi o to zeby uswiadomic mlodym kierowca ze samochod to jest tona zelastwa. jesli popelnisz nia najmiejszy blad moze zniszczyc komus cale zycie.... nie wspominajac o swoim

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia