Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
    Nowy użytkownik

Pewien problem...

Hej! Zdałam egzamin na prawo jazdy w czerwcu- za pierwszym razem I mam teraz pewien kłopot. Tak sie składa ze nie mamy w tej chwilii samochodu w domu i namawiam rodziców na zakup jakiegos pojazdu. Ale tata niechce sie za nic zgodzić:/ Argumentuje to m.in tym ze sie o mnie boi. Pomóżcie- jak go moge przekonac??? Bardzo mi na tym zalezy- bo wydaje mi sie ze najlepiej świeżo po kursie jeździć a nie zeby prawko w szufladzie leżało? Co o tym myślicie?

Użytkownik

masz asienko pełną rację, prawo jazdy nie może leżeć w szafie!!! trzeba jeździć i nie bać się tras. w moim przypadku było tak że miałem jakieś pieniądze i rodzice trochę dorzucili i samochodzik jakiś tam kupiłem. całą maturalną klasę jeździłem do szkoły, czy na jakieś tam imprezy. jednak dużo osób które znam mają podobny przypadek jak u ciebie, a nawet gorzej, ponieważ u nich na podwórku stoją po 2 czy 3 samochody którymi nie ma kto jeździć, a rodzice upierają się że jeszcze nie czas na samodzielną jazdę. całkowity bez sens, skoro tak uważają to mogli puścić cię na prawko w wieku 30 lat ;p jeśli to jest odpowiedni wiek :]

Od dawna na forum

jeżdzić trzeba od razu żeby nabrać wprawy najlepiej będzie jak by ci go kupili wtedy przekonasz się jak wygląda "prawdziwa" jazda bez instruktora i osoby obok
    zdane za pierwszym razem!!!

Nowy użytkownik

kupuj samochód czym prędzej, bo będziesz jak moja bratowa, prawko ma ale nie umie jeździć bo nie siedziała za kierownicą dobrych parę lat

Użytkownik

Cytat Napisał berbelek1
    wtedy przekonasz się jak wygląda "prawdziwa" jazda bez instruktora i osoby obok

to prawda, jest to całkiem inna jazda: wszystko w twoich rękach, nogach i umiejętnościach

Od dawna na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Napisał aga89
    kupuj samochód czym prędzej, bo będziesz jak moja bratowa, prawko ma ale nie umie jeździć bo nie siedziała za kierownicą dobrych parę lat
    Absolutnie się zgadzam! Mając "niewykorzystane" prawko przez kilka lat i siadając za kierownicą stajesz się prawdziwym zagrożeniem na drodze - przecież wydaje Ci się że potrafisz jeździć dobrze.

Nowy użytkownik

no wlasnie ja 4 i pół miesiąca nie siedziałam za kółkiem a jak wsiadłam to już nie byłam tą osobą z kursu, wszystko zapomniałam co prawda jakoś jechałam ale byłam w transie, to było po bocznych uliczkach i jedno rądo, jestem załamana bo coraz bardziej się do tego wszystkiego zniechęcam, chce mi się ryczeć buuuu pozdrawiam innych i nie popełniajcie moich błędów

Użytkownik

dokup sobie z 5 godzin i wszystko wróci do normy

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia