Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15
    Nowy użytkownik

Question nacigają na dodatkowe godziny - co zrobić?

Witajcie.
    Jeżdżę w pewnej szkole jazdy. Jest dwóch instruktorów.
    Jeden - twierdzi, że bardzo ładnie jeżdżę i na pewno poradzę sobie na egzaminie.
    Jednak - twierdzi, że muszę jeszcze pojechać z drugim, by potwierdził.
    Mam wyjeżdżone 30h, dokupione już 8h i nadal sytuacja się ciągnie.
    Owy pierwszy Pan nadal twierdzi, że jeżdżę bardzo dobrze. Drugi zaś łapie za kierownicę i niepotrzebnie stresuje krzycząc, że nic nie potrafię.
    Mam zdany egzamin wewnętrzny, jestem zapisany na egzamin teoretyczny.
    Mam zapłaconą całość egzaminów, tzn. teorię i praktykę.
    Teorię mam na początku lutego.
    Jeden z instruktorów nadal namawia drugiego, by ten kazał mi dokupić godziny. Drugi zaś uległy każe co tamten powie.
    Nasuwa się moje pytanie - czy skoro jestem zapisany na teorię i zapłaconą mam całość, to czy mogę po zdanym egzaminie teoretycznym udać się do biura obsługi i zapisać na egzamin praktyczny?
    Nie stać mnie na ciągłe dokupowanie godzin, to duże pieniądze, ile można. Chcę się sprawdzić na egzaminie.
    Czy wszystkie wymagane dokumenty są w WORDzie i wystarczy mi dowód osobisty i dowód wpłaty po zdanym egzaminie teoretycznym?
    Proszę o podpowiedź i pomoc, nie wiem co zrobić w tej sytuacji a mam już dosyć bezsensownego wydawania pieniędzy skoro czuję się na siłach zdać egzamin i pierwszy instruktor twierdzi podobnie.
    Liczę na Waszą pomoc.
    Pozdrawiam

Od dawna na forum

znaczy się masz już ustalony termin egzaminu tak??
    skoro tak to ja proponuje kupić 1-2 godzinki w innej szkole jazdy a tym panom już podziękować na jakiś czas.
    inna szkoła zweryfikuje twoje umiejętności

Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

karned napisał:
    Nasuwa się moje pytanie - czy skoro jestem zapisany na teorię i zapłaconą mam całość, to czy mogę po zdanym egzaminie teoretycznym udać się do biura obsługi i zapisać na egzamin praktyczny?
    Tak. Po pozytywnym wyniku z egzaminu teoretycznego, możesz ustalić sobie termin egzaminu praktycznego.

Nowy użytkownik

tak, mam już ustalony termin egzaminu. na początku lutego będę miał teorię.
    mam zaprzyjaźnioną szkołę jazdy, w której kilka osób z rodziny robiło kurs i udam się tam aby instruktor ocenił moje umiejętności...
    czyli skoro zapisany jestem na egz teoretyczny, to WORD posiada wszystkie dokumenty uprawniające mnie do odbycia egzaminu zarówno teoretycznego jak i praktyki, dobrze rozumiem?
    czy może na praktykę będę potrzebował oddzielne zaświadczenie o ukończeniu kursu?
    z góry dziękuję za poświęcony czas i pomoc.
    pozdrawiam serdecznie

Od dawna na forum

jesli masz już ustalony termin egzaminu teoretycznego to WORD ma wszystkie wymagane dokumenty i nic juz cię nie trzyma w starej szkole, spokojnie możesz im juz podziękować i sprawdzić swoje umiejętności w innej

Od dawna na forum

Będziesz miał w karcie wpisany kurs uzupełniający. Z tym że ta karta zostanie w ośrodku w którym będziesz dokupywał godzinki.
    2 myśle że wystarczą

Nowy użytkownik

Cytat Napisał pisarmen Zobacz post
    jesli masz już ustalony termin egzaminu teoretycznego to WORD ma wszystkie wymagane dokumenty
    właśnie o to dokładnie mi chodziło.

Cytat Napisał ZK Zobacz post
    Będziesz miał w karcie wpisany kurs uzupełniający. Z tym że ta karta zostanie w ośrodku w którym będziesz dokupywał godzinki.
    2 myśle że wystarczą
    tzn. tamtą kartę z 30ma godzinami trzyma ten u którego robiłem całość kursu tak?
    a u innego musiałbym mieć kolejną kartę jazdy tak?
    chciałbym być pewien, kiedy zadzwoni i znowu będzie kazał dokupić godziny...

Od dawna na forum

tamta karta jest u niego. a każda kolejna godzina musi być na innej, innych kartach. z tamtym ośrodkiem już nic cie nie łączy. jak zadzwonią to możesz im podziękować, grzecznie aby nie palić mostów

Nowy użytkownik

Bardzo dziękuję za pomoc. Ładnie podziękuję, wystarczy naciągania
    Sprawdę swoje umiejętności w innej szkole jazdy.
    +1 dla Was Panowie, wszystkiego dobrego w nowym roku.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Polska

Według mnie w gronie tych [niepotrzebnych] zmian powinna być także zmiana taka że kursu powinno uczyć nas minimum "dwóch" instruktorów . Dowiedzieli byśmy się w tedy dużo ciekawych i nowych informacji ;] co dwie głowy to nie jedna .

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia