Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7
    Nowy użytkownik

Prawo jazdy kategoria A

Witam,
    moje pytanie brzmi następująco jeżeli 18 lat skończę 26 września i zapiszę się na dziś/jutro na prawo jazdy kategorii A. To jak to będzie jeżeli nie zdążę zdać go przed wejściem nowych zasad które mówią, że KATEGORIA A będzie od 24 lat?

Nowy użytkownik

To jest pewne? Bo chcę wiedzieć na 100 %

Od dawna na forum

Pewnie na tym forum wolałbyś usłyszeć odpowiedź która byłaby po twojej mysli. Czy to co podał ks-rider jest pewne, na 100% dowiesz sie w styczniu 2013 roku. Teraz to tylko info na 99% U nas nigdy nic nie wiadomo do samego końca.

Od dawna na forum Avatar silvox
    Mieszka w
    malopolskie

Cytat Napisał andrzej83x Zobacz post
    Zgodnie z prawem nabytym nabyłaś prawo w momencie zapisania się na kurs, więc powinnaś zdawać według jeszcze starych zasad.
    Nie wiem jakie prawo masz na myśli, ale nie liczyłbym na zdawanie w/g starych zasad - nikt nie będzie dla kilku kandydatów utrzymywał sali i wyposażenia w/g starych zasad - egzamin będzie po nowemu ...

Od dawna na forum

nikt nie będzie dla kilku kandydatów utrzymywał sali i wyposażenia w/g starych zasad
    Autorowi bardziej chodziło o praktykę a nie testy. Testy to na 150% po nowemu.
    Praktyka, nigdy nie wiadomo do końca co ustawodawca zrobi. Czy kursy na kategorię A zaczetę przed wejsciem nowych przepisów będą ważne czy spadną do innej kategorii.

Od dawna na forum Avatar silvox
    Mieszka w
    malopolskie

O zmianach w egzaminie praktycznym sie nie mówiło i nie mówi .. Automatycznie pomyślałem więc o teorii ..

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia