Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 1 z 23 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 226

Temat: Białystok

Banned

Białystok

Witam!
    Może, ktoś zdawał egzamin na instruktora w Białymstoku?
    Słyszałem, że prawie nikt tam nie zdaje

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Ostrów Maz

Ja zdawałem w pod koniec czerwca na dwadzieścia pare tylkomjedna odoba zdała testy
    Ja go jeszcze nie zdałem ale może kiedyś się uda.

Użytkownik
    Mieszka w
    Wejherowo - Pomorskie

Z informacji wiem, że dziś w Gdańskim PORDzie był egzamin na instruktorów z kat. "B" i z 26 zdało tylko lub aż 16.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Ostrów Maz

8 zdawałe w białymstoku ale było mało chętnych i łatwe pytania watro było iść jak teraz bedzie nie wiadomo
    ok

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Białystok

Daniel ja również zdawałem 8-go września w Białymstoku. Zdawałeś też praktyczny? Swoją drogą to bardzo mało zgłosiło się chętnych. Czyżby pojechali gdzieś do innego miasta zdawać po czerwcowym niepowodzeniu? Ale na szczęście teraz było dużo lepiej i już odliczam dni do odbioru legitymacji Pozdrawiam wszystkich instruktorów. Przemek

Banned

Bobik - mam pytanie jak rozkładały się pytania ile było z przepisów, a ile z dydaktyki i psychologi, może macie jakie były.Ja się szykuję do zdawania pod koniec września

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    B-stok

Ja również slyszalam ze w B-stoku malo osób zdaje.Najczesciej ludzie przenosza sie do innych miast by zdac ten egzamin.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Białystok

Swoją drogą to jest trochę dziwne te przenoszenie do innych miast żeby tam zdawać. Skąd pewność, że w tym nowym mieście pytania nie będą trudniejsze niż poprzednio np. w Białymstoku?
    Jeśli natomiast ludzie patrząc na liczbę osób które zdały, do osób które przystąpiły do egzaminu, kierują się do konkretnego miasta to powiem tylko tyle, że na 12 osób jakie przystąpiły 8 września do egzaminu w Białymstoku 6 osób zdało Co daje nam 50% zdawalność.
    I wcale pytania nie były jakieś szczególnie łatwe, tylko człowiek jak już raz był na egzaminie i go oblał to wie mniej więcej na jakich pytaniach poległ i jaki jest zakres tych pytań.
    Ja w czerwcu zrobiłem błąd np w pytaniu:

Jeżeli kursant zaczyna kurs jednocześnie na kategorię B i C to jaka jest liczba godzin teoretycznych, które musi odbyć:
    a - 30
    b - 35
    c - 50

Czytając rozporządzenie 217 znajdziemy odpowiedź na to pytanie (odpowiedź b)
    Nie sądziłem że skoro chcę zostać instruktorem tylko kat. B muszę wiedzieć takie rzeczy i dlatego nie doczytałem tego. A jednak...
    Dlatego sądzę, że te przenoszenie się z miasta do miasta po to tylko żeby spotkać się z jeszcze dziwniejszymi pytaniami jest bez sensu Pozdrawiam.

Banned

Z tego pytania, które podałeś jest to pytanie na upierniczenie przeciwnika. Moim zdaniem może występować takie pytanie, ale gdybym ubiegał się o uprawnienia kategorii C a nie B

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Białystok

Ale było minęło... Najważniejsze, że drugim razem poszło bardzo dobrze i zdałem
    Jeszcze taka informacja dla osób, które przystępują do egzaminu.

CZYTAJCIE UWAŻNIE WSZYSTKIE PYTANIA I ODPOWIEDZI !

Na ostatnim kursie kilka osób zrobiło błędy na podstawowych pytaniach z Przepisów Ruchu Drogowego bo były pomieszane odpowiedzi albo dodana kolejna dobra odpowiedź.
    I ludzie, którzy zaznaczali odpowiedzi z pamięci niestety zrobili błąd.
    A czasami ten właśnie jeden błąd może zaważyć o zdaniu bądź nie zdaniu egzaminu.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia