Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 1 z 1
    Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Zawiercie

Sprzedam Fiat'a Grande Punto

Witam. Sprzedam 3-drzwiowego Fiat'a Grande Punto z silnikiem 1.2 oraz sekwencyjną instalacją gazową firmy BRC. Rok produkcji samochodu to maj 2010 r., a jego obecny przebieg to 136 tys. km. Samochód używany był do celów prywatnych, a od grudnia 2010 r. także do szkolenia kandydatów na kierowców. W styczniu 2011 r., przy przebiegu około 15 tys. km. założona została samochodowa instalacja gazowa marki BRC, która jest regularnie serwisowana co 15 tys. km. i która jest jeszcze na gwarancji producenta do stycznia 2013 r. Jestem pierwszym właścicielem pojazdu, który kupiłem prosto z salonu. Samochód do przebiegu 90 tys. km. był serwisowany w ASO Fiat, a później już u zaprzyjaźnionego pracownika ASO Fiat. Praktycznie wszystkie części wymieniane były na oryginalne. Olej wymieniany regularnie co 15 tys. km. na zalecany przez Fiat'a olej marki Selenia. Przy przebiegu około 100 tys. km wymieniany był rozrząd oraz kompletne sprzęgło. Przy przebiegu około 120 tys. km. wymieniana była linka wbijająca biegi. Przegląd ważny do listopada 2013 roku. Samochód jest zadbany, w bardzo dobrym stanie technicznym - nic nie stuka w zawieszeniu, ani wewnątrz, silnik pracuje idealnie na gazie. W samochodzie zamontowane są dodatkowe pedały (sztywne, na tzw. drążkach) - zakup i montaż w ASO Fiat. Do samochodu dołączam komplet lusterek do nauki jazdy oraz podświetlany światłem ledowym plafon L. Istnieje możliwość obejrzenia samochodu w woj. małopolskim lub śląskim. Samochód naprawdę zadbany i godny polecenia. Cena to 15 tys. zł. bez żadnej negocjacji Samochód nie uczestniczył nigdy w większej kolizji - jest jedynie lekkie otarcie lakieru na lewym narożniku tylnego zderzaka, które nie jest specjalnie zauważalne. Do samochodu dołączam komplet dwuletnich opon zimowych firmy Bridgestone w bdb. stanie oraz zapasową oponę letnią firmy Michellin. Samochód sprzedaję z powodu zawieszenia działalności gospodarczej. Do sprzedania mam także wyposażenie sali wykładowej, biura oraz placu manewrowego. Na wszelkie pytania lub wątpliwości chętnie odpowiem telefonicznie pod nr: 0 600 225 229. Zdjęcia można obejrzeć na mojej stronie internetowej: www.V6.com.pl
    Ostatnio edytowane przez MrPeter1987 ; 07-12-2012 o 00:00
    Kierowca z prawem jazdy kat. A, B, B+E, C, C+E, D, D+E.

Instruktor nauki jazdy w zakresie prawa jazdy kat. B.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia