Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 12 z 33 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 329

Temat: Portal OSK

Od dawna na forum
    Mieszka w
    kuj-pom

Keos mam założony tylko jakoś nie mogę się do niego dostać. Pojawia mi się okienko jakbym miała zakładać następny nr keos, ale nie ma możliwości, żeby kogoś tam w pisać. Nie wiem co robię źle.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    DZG

a wejdź w Ewidencja - potem w okienku książki ewidencji wybierz swoją książkę powinna pojawić Ci się lista osób wpisanych do KEOS

Od dawna na forum
    Mieszka w
    kuj-pom

To wszystko co piszecie jest, książkę mam utworzoną, nijak nie mogę nikogo tam wpisać. Nie wiem czemu.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    DZG

Cytat Napisał reeds Zobacz post
    To wszystko co piszecie jest, książkę mam utworzoną, nijak nie mogę nikogo tam wpisać. Nie wiem czemu.
    Kurcze to wszytko było w edycji kursanta a teraz sama dodaję kurs i też za cholerę nie mogę tego znaleźć....

Od dawna na forum

Ażeby poprac PKK w pwpw to musze podac numer i pesel kursanta??? Kurcze nie ogarniam tego i nie wiem od czego sie zabrac...

Od dawna na forum
    Mieszka w
    DZG

dami, tak musisz podać nr. PKK i nr. PESEL wtedy dopiero pobierzesz PKK.
    Pozdro.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    DZG

Czy ktoś z Was aktualizował już PKK? chyba coś popsułam ... zaktualizowałam dane dotyczące kursu (ilość godzin, instruktor prowadzący), ale teraz jak przeglądam PKK to dalej nie ma tam informacji o ukończonym kursie chociaż status PKK jest "zaktualizowany" Czy to tak ma być?

Użytkownik

Pytanie dotyczące portalu PWPW.
    Każdy kursant ma przyporządkowany login i kod aktywacyjny, zdaje się, że do wykorzystania na egzamin próbny. W jaki sposób z tego skorzystać? Dzękuję za pomoć!
    KRZYCH

Od dawna na forum

Pobrałem PKK, a jak zapisac na kurs?? Wchodze w "kursy" potem "zapisz na kurs" i wyskakuje okienko "zapisz na kurs" i co mam tam wpisac??

Od dawna na forum

ok juz wiem... Tyle ze nalezy tam podac rowniez date rozpoczecia kursu a ja na razie nie znam daty tylko sciagam PKK. A jak nie podam daty to nie moge uzypełnic jaka kategoria. Nie wiem kiedy zaczne... Nalezy podac nie pozniej niz dzien po rozpoczeciu zajec termin ich rozpoczecia... Czyli moge to uzupełnic dzien po pierwszych zajeciach teoretycznych i podac wtedy kategorie??? Cene tez musze podac czy to nie jest wymagane? dziekuje za pomoc, to mój pierwszy raz hehe

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia