Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 7 z 33 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 329

Temat: Portal OSK

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    DZG

Cytat Napisał M.S. Zobacz post
    Tak podawałem konkretne daty i godziny od - do. W portalu OSK nie ma możliwości podania daty i godziny pierwszych jazd.
    Jest taka możliwość (tzn tylko co do daty), zaznaczasz w grafiku/kalendarzu datę pierwszej jazdy i będziesz ją miał na dok. zgłoszeniowych
    Co do "harmonogramu" zajęć teoretycznych - fakt nie ma na to wzoru nigdzie... ja podałam tylko daty i ilość godzin i poprosiłam o info ze Starostwa gdyby czegoś jednak tam brakowało - -i na razie cisza...

Od dawna na forum

A ja się poddaję z SPSAdmi i Easy OSK. Nie ma co liczyć, że obędzie się bez kosztów. Jutro kupuję podpis, a z opłatami za Portal to zobaczę, bo w takiej (niedopracowanej wersji) nie powinni za to brać kasy.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    DZG

SPSAdmi dobra rzecz ale podpisuje to sama bo też raczej nie liczę na to ze będzie to do końca darmowe.

Od dawna na forum

No ale później musisz zanieść osobiście, więc co Ci daje SPSAdmi? On nie jest kompatybilny ze starostwem

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    DZG

Cytat Napisał M.S. Zobacz post
    No ale później musisz zanieść osobiście
    Nie mam zamiaru nic nosić na razie podpisuje elektronicznie dokumenty wygenerowane w SPSAdmi i wysalam mailem. W sps jest możliwośc konfiguracji tego ale jeszcze to "rozgryzam"

Nowy użytkownik

Cytat Napisał asia85z Zobacz post
    Nie mam zamiaru nic nosić na razie podpisuje elektronicznie dokumenty wygenerowane w SPSAdmi i wysalam mailem. W sps jest możliwośc konfiguracji tego ale jeszcze to "rozgryzam"
    uznają Ci jak wysyłasz mailem? u nas starosta powiedział, że musiał on by wszystko z takiego maila przepisywać do systemu więc nie ma takiej opcji, za to powiedział, że Portal osk będzie służył tylko do PKK, a do innnych rzeczy podpisali umowę z jakaś firmą i od marca będzie można przesłać informacje za 30zł miesięcznie

Egzamin wewnętrzny trzeba robić po całym kursie, czy teorie można po wykładach, a praktyczny po jazdach?
    Ostatnio edytowane przez Snajper85 ; 06-02-2013 o 20:13

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    DZG

tak, uznają mailem bez problemu. A egz wewnętrzny u mnie w Starostwie (DZG) zdecydowano że ma być na koniec całego kursu (teoretyczny i praktyczny)

Od dawna na forum

Dzisiaj pojawiła się informacja w Portalu, że okres darmowy został przedłużony do końca marca.

Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

Jest też możliwość usuwania kursantów i kursów, nawet działa, bo już usunąłem.
    Jest również zliczanie zajęć teoretycznych w przypadku kursu na więcej niż jedną kategorię, umożliwienie dodawania ratownika medycznego do zajęć.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    kuj-pom

Pobierał już ktoś profil kursanta z spsadmi?

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia