Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
-
10-08-2007, 12:46 #1Nowy użytkownik
-
10-08-2007, 19:07 #2Od dawna na forum
NIE!
ponieważ w wyroku sądu nie masz "zabranego prawa jazdy" tylko zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych, także podczas kursu nauki jazdy.
Jeżdząć na kursie EC podczas kontroli drogowej kursant musi okazać dokument potwierdzający posiadanie kat. C. na egzamin tez Cie nie zarejestrują bez prawka.
tyle ode mnie, chcociaz powinienem ci wogole nie odpowiadać na pytanie, debile którzy jeżdza po pijaku powinni miec zabierane prawo jazdy dożywotnio i jescze powinni swoje odsiedziec!!!
Jakby nie można było wziąźć taxi(masz na picie, masz na taxi) albo kierowcy trzeźwego.
Może ostro ale niedawno mojego kolege zabił pijany kierowca.
pzdr
Rafał
-
10-08-2007, 21:29 #3Nowy użytkownik
Najpierw poznaj okoliczności puźniej obrażaj .okoliczności mojego zatrzymania były nawet w prasie bo to poprostu była żenada a raczej polskie bezprawie w którym pies ( czytaj policjant) zawsze ma racje więc nie wyciagaj pochpnych wniosków bo nie znasz okoliczności.
mimo wszystko dzięki że odpisałeś.
a co do tych jazd mówisz że jeżdżąc na CE musze mieć prawko kat C nieprawda bo można robić odrazu C+E i trzeba mieć tylko B wtedy , ale masz racje co do tego okazania prawa jazdy kursanta, pytam sie wieć co ma okazać kursant który zdaje praw jazdy na kat B przecież on nie ma żadnego i nie miał więc tez nie powinien siedzieć za kierownicą a mimo wszystko jeździ , tak samo ja nie chce sam jeździć tylko zrobić sobie E do c żeby nie tracić czasu a odbiore to dopiero po zakończeniu zakazu.
-
10-08-2007, 21:46 #4Od dawna na forum
-
11-08-2007, 11:53 #5Użytkownik
- Mieszka w
- Kraków
-
12-08-2007, 11:59 #6Od dawna na forum
POdczas kontroli drogowej kursant kategori B powinien mieć dokument tożsamości a intruktor kontrolkę.
Nie ważne z jakiego powodu jest zatrzymane prawo jazdy, tak samo obowiązuje zakaz prowadzenia pojazdów.
NIe jestem sędzią więc okoliczności mnie nie intersują,ważne jest to że znalazłeś się za kierownica mając promile we krwi. Nie zwalaj winy na policje i bezprawie. Oni sa od tego i mają u mnie dużego plusa za eliminowanie pijanych kierowców z naszych dróg.
I ty jescze chcesz C+E robić
obym cię nigdy na drodzę nie spotkał. Nie chciałbym zginąc z rodziną przez pijanego kierowce tira.
pzdr
-
14-08-2007, 12:25 #7Użytkownik
- Mieszka w
- Kraków
-
14-08-2007, 23:16 #8Nowy użytkownik
Nie napisałem tego ale taka jest prawda .
sęk w tym czy mozna uznać za prowadzenie pojazdu pod wpływam to że ktoś czyli ja majsterkuje sobie z kolegą przy moim aucie na moim własnym podwórku przy zapalonym silniku, sa sprawy których bez zapalonego silnika do niczego nie dojdziesz więc prosze nie wyjeżdżaj mi tu z tekstami że zginiesz z rodziną przez kierowce tira pijanego i nie chcesz spotkac mnie na ulicy bo mam a raczej miałem prawko już około 10 lat i zycze ci żebys spotykał tylko takich kierowców jak ja a napewno bedziesz bezpieczniejszy ty i twoja rodzina wiec przesadzasz, ale to ze dłubie w swoim aucie na swoim podwórku i popijam przy tym piwko nie powinno byc przestępstwem , moze byś pomyslał z tej strony że przez głupote psów (policii) i polskiego bezprawia czyli szamba ludziom takim jak ja zostało zmarnowane zycie kariera zawodowa,bo zostanie to że jestem karany za jazde po pijaku więc pytam sie gdzie tu sprawiedliwość ????
może mi to wyjasnisz bo ja nie rozumiem nawet obronca którego wynajołem na 1 poradzie powiedział mi że z psami nie wygrasz choćbyś 20 świadków postawił pytam się więc GDZIE SPRAWIEDLIWOŚĆ ????????
-
16-08-2007, 10:31 #9Od dawna na forum

Odpowiedź z cytatem

Bookmarks