Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 66
    Nowy użytkownik

właśnie dziś drugi raz oblałam egzamin praktyczny(pierwszy raz za to że na długiej prostej drodze na obszarze zabudowanym dwukrotnie przekroczyłam predkość,tzn.pojechałam 60 a nie 50}.dziś za to ze według egzaminatora zatrzymałam się za póżno,by ustąpić pierwszeństwa.Oni po prostu zawsze znajdą sposób,żeby oblać. chyba,że zapłacisz(tak tak dzis też to można załatwić,jak masz znajomości-sama byłam dziś świadkiem,jak dziewczyna po zdanym egzaminie wsiadła do auta z egzaminatorem.

Nowy użytkownik

Ja zdałem wczoraj za drugim razem

Od dawna na forum

Minister gratulacje życzę szerokiej drogi
    kicia140 nie martw się
    zdane za pierwszym razem!!!

Od dawna na forum

Cytat Napisał kicia140
    Oni po prostu zawsze znajdą sposób,żeby oblać.
    Nie koleżanko, oni po prostu dostrzegają to, czego Ty nie mając prawie żadnego doświadczenia, nie dostrzegasz.

Użytkownik

dzis nie ma korupcji naprawde w to wieze jak egzaminator widzi pewna siebie dziewczyne ktora nie dygota na byle skrzyzowaniu przymknie oczy na bledy ale uwazajcie; nie wymuszajcie pierwszenstwa to wy macie go ustapic, a nie zdazyc. Przekroczenie dopuszczalnej predkosci to 222222 najwazniejsze przekroczenie wg mnie
    misiu23

Nowy użytkownik

nie macie racji.jak masz znajomosci,to zdasz. dziewczyna,która zdała za 1 razem powiedziała,że instruktor dzień przed jej egzaminem zadzwonił do WORD i dowiedział się , kto będzie egzaminował w tym dniu o tej godzinie i przed samym egzaminem przejechał się z nią tą trasą.ten instruktor to znajomy jej ojca i ma wtyki bo jeżdzi już od wieków. i co Wy na to ? takich przykładów mogę podać więcej , więc nie mówcie że nie ma korupcji

Od dawna na forum
    Mieszka w
    kuj-pom

Pewnie, że wszędzie znajdzie się jakaś czarna owca, co "bierze".Ale prawda jest taka, ze jak ktoś nie chce to nie da. Ja sama zdawałam na B sześć razy (7 lat temu) ale powiedziałam, że nie dam nikomu kasy, bo wolę to wyjeździć. I w końcu zdałam i mam satysfakcję, ze zrobiłam to bez niczyjej pomocy.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    okolice Grudziądza

ja tez znam trasy egzaminacyjne i potrafie zalatwic terminy w osrodku egzaminowania wystarczy byc uprzejmym i czasami upierdliwym. co to zmienia jak nawet jesli pokarze trasę to i tak jak sie nie pokaze ze potrafi sie myslec to obleja.

Ludzie myslce to naprawde nie boli

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    Kujawsko-Pomorskie

Jutro mam drugi egzamin praktyczny...boje sie okropnie wiem ze nic mi to nie da ale nie radze sobie ze stresem...nie dokupilam jazdy takze nie wiem co to bedzie czuje sie tak sobie ma nadzieje tylko ze nie trafie na moja poprzednia egzaminatorke.Jutro sie odezwe jak bylo...mam nadzieje ze dobrze

Od dawna na forum

maja20 powodzenia
    zdane za pierwszym razem!!!

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia