Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
    Nowy użytkownik

Ciuchy na czasie

Co powiecie o tym nowym trendzie na hipsterskie ubrania, czyli najlepiej z coś second-handu, rozmiar za ciasne spodnie i swetry po dziadku. Aaa i najważniejsze, jeszcze duże kolorowe binokle żeby dopełnić efekt. Wydaje mi się, że to nastepna bezsensowna, chwilowa moda dla pseudo- artystów, pełno przykładów na Szpilkuj.PL. Przepraszam jeśli kogoś uraziłam, ale błagam was faceci nie podążajcie tą ścieżką i ubierajcie sie po męsku, czyli fajnie. To w co się ubierzemy nie świadczy o arystycznej duszy. Hipsterzy w większości to pseudo modnisie pragnący się usilnie wszystko mieć głęboko oraz być poza wszelkimi regułami. Takie moje zdanie. Trzymajcie się

Nowy użytkownik

Zalezy kto co lubi. Mi akurat takie ubrania sie podobają, ale raczej na innych bo samam mam taki typ urody, że nie wyglądam w nich dobrze. poza tym hipster tez może być oryginalny, nie musi nosic takich ubrań jak kazdy.

Nowy użytkownik

Noszę to co lubię, ale nie wyróżniam się z tłumu.

Nowy użytkownik

Teraz na czasie moro i długo nie wyjdzie z mody, czarny humor wyszedł.

Nowy użytkownik

Zgadzam się ze Spiralą, że każdy powinien nosić to co lubi dopóki strojem nie obraża innych ludzi. Nie mnie oceniać jakie są gusta innych.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia