Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
    Nowy użytkownik

Pytania na prawo jazdy.

Witam serdecznie. Niedawno wróciłem z zagranicy i nie jestem w temacie za bardzo. Moje pytanie tyczy się tego ile w tej chwili jest pytań do nauczenia się na prawo jazdy oraz czy od razu po zdaniu pytań w szkole jazdy w której jestem zapisany są rozpisywane jazdy? zapisałem się na kurs ponad rok temu i mogłem zdawać na starych zasadach lecz wyszło jak wyszło... Proszę o odp i z góry dziękuję. Pozdrawiam Robert.

Nowy użytkownik

Witaj - a więc sprawa ma się tak że jest pewna pula pytać - dokładnie ile ich jest to nie wiadomo, ale masz do wyboru testy różnych producentów Credo, Image. Moim zdaniem chyba najlepsze i najbardziej przypominające te na egzaminach. Najlepiej zapytaj się w swoim ośrodku jakie Ci proponują. A na egzaminie 32 pytania testowe, maksymalna pula punktów to 74, żeby zaliczyć trzeba otrzymać 68 punktów. Pytania są z różna wagą: 1pkt 2pkt i 3pkt, a więc możesz w najlepszym wypadku popełnić 6 błędów, a w najgorszym tylko 2.

Nowy użytkownik

Witaj. Dziękuję bardzo za ODP. Czyli z tego co rozumiem mogę zdawać pytania z firmy tych producentów których wybiorę? Kiepsko to widzę... Z tego co dowiadywałem się czeka mnie sporo nauki do tego testu w szkole jazdy... A mogłem zdawać na starych zasadach lecz chęć zarobienia pieniędzy była większa. Cóż... Trochę chęci i do nauki.

Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

panhazard napisał:
    Czyli z tego co rozumiem mogę zdawać pytania z firmy tych producentów których wybiorę?
    Nie.
    Z bazy pytań stworzonej przez wymienione firmy możesz się uczyć, a zdając egzamin będziesz miał pytania z PWPW lub ITS (nie wiem którą bazę pytań ma word w którym bedziesz zdawał egzamin). Baza pytań zarówno z PWPW jak i ITS jest tajna i nie ma do niej dostępu, tak jak miało to miejsce przed 19 stycznia 2013 r.

Nowy użytkownik

Poniżej przedstawiam Ci listę, jakie systemy gdzie działają:

Zachodniopomorskie - Szczecin, Koszalin - ITS/Sygnity
    Pomorskie - Gdańsk, Słupsk - ITS/Sygnity
    Warmińsko - Mazurskie - Elbląg, Olsztyn - ITS/Sygnity
    Podlaskie - Łomża, Suwałki, Białystok - ITS/Sygnity
    Mazowieckie - Warszawa, Ciechanów, Ostrołęka, Płock, Siedlce, Radom - PWPW/HP
    Kujawsko - Pomorskie - Bydgoszcz, Włocławek - PWPW/HP, Toruń - ITS/Sygnity
    Wielkopolskie - Piła, Poznań, Leszno, Konin, Kalisz - ITS/Sygnity
    Lubuskie - Zielona Góra - PWPW/HP, Gorzów - ITS/Sygnity
    Dolnośląskie - Jelenia Góra, Wrocław, Włabrzych - ITS/Sygnity, Legnica - PWPW/HP
    Opolskie - Opole - PWPW/HP
    Łódzkie - Łódź, Skierniewice, Sieradz, Piotrków Trybunalski - ITS/Sygnity
    Śląskie - Katowice, Bielsko - Biała - ITS/Sygnity, Częstochowa - PWPW/HP
    Małopolskie - Tarnów - ITS/Sygnity, Kraków, Nowy Sącz - PWPW/HP
    Świętokrzyskie - Kielce - ITS/Sygnity
    Podkarpackie - Przemyśl, Krosno, Tarnobrzeg - ITS/Sygnity, Rzeszów - PWPW/HP
    Lubelskie - Biała Podlaska, Lublin, Chełm, Zamość - ITS/Sygnity

Mogło się coś zmienić, szukaj na forum pytań, kursanci zamieszczają.

Nowy użytkownik

Witajcie! Dziękuję bardzo za odpowiedzi! Jest wam bardzo wdzięczny Jeżeli o mnie chodzi będę zdawał w Lublinie. Pozdrawiam Robert.

Nowy użytkownik

wystarczy poszukać w internecie testów online, ja sie tak uczylam i duzo zaoszczedzilam!

Nowy użytkownik

ponoć teraz trwa zamiana pytań z ITS na PWPW

Nowy użytkownik

Do autora: skoro byłeś za granicą to witamy w naszym państwowym rynsztoku. Na prawku czeka Cię horror.

Nowy użytkownik

spróbuj na początek zapoznać się z nowymi zasadami obowiazujacymi na egzaminie. Popatrz na kodeks drogowy zapoznaj sie ze znakami, ale najlepiej ucz sie ze zrozumienim- rob testy na Ltesty.pl Kolejnym etapem jest "egzamin prbny" rowniez na tej stronce,w ten sposob zapoznasz sie z forma egzaminu i przeszkolisz bez zbednych ksiazek czy plyt. I w Lublinie masz gdzie pojeżdźić

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia