Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
Temat: BEZKARNOŚĆ EGZAMINTORÓW
-
18-12-2007, 10:51 #1Nowy użytkownik
BEZKARNOŚĆ EGZAMINTORÓW
-
18-12-2007, 12:08 #2Od dawna na forum
- Mieszka w
- okolice Grudziądza
-
18-12-2007, 19:47 #3Od dawna na forum

Deadly a za co ciebie przedwcześnie oblał? Może powinnaś się odwołać.
Tak długo dopóki kursanci nie będa się odwoływac. No chyba, że nie mają racji a na kogoś muszą zwalić winę za oblany egzamin.Jak dlugo jeszcze te skurwysyny beda pluly nam w twarz ?
Ja wszystko rozumiem ale może zmieniłabyś troszkę język w jakim piszesz na forum. W ten sposób obrażasz tych co są spoko.skurwysyny
-
18-02-2008, 19:36 #4Nowy użytkownik
- Mieszka w
- B-stok
-
18-02-2008, 21:41 #5Od dawna na forum
-
19-02-2008, 10:21 #6Użytkownik
- Mieszka w
- jestem z Marsa
Re: BEZKARNOŚĆ EGZAMINTORÓW
Ostry język (może i za ostry), ale byłem świadkiem jak na spotkaniu szkoleniowym w obecności ponad 80-ciu szefów firm szkoleniowych i instruktorów przy stole prezydialnym szef Stowarzyszenia OSK - przez 5-c godzin temat: Egzaminatorzy cacy, a całe zło idzie od szkoleniowców (oblewanie, długie terminy, łamanie prawa, ...)
Napisał Deadly
I nikt w możnych (szczególnie szef stowarzyszenia) nawet "nosem" nie ruszył.
Takie środowisko,... (instruktorów)- naplujesz to mówią, że desz pada, ... byle podlizać się jeszcze jednemy egzaminatorowi.
-
18-04-2008, 04:40 #7Nowy użytkownik
No niestety takie zycie ,WORDy to fabryka pieniedzy, dokad beda miecjakiekolwiek profity z przystapienia do egzaminow- nic sie niezmieni
ustawodawca naruszyl interes konsumenta - w ten sposob to wszsytko organizujac
wszak nawet jesli zostalismy nieslusznie oblani na egzaminie praktycznym(celowolub pomylyłkowo) , niemamy zadnej mozliwosci zmiany oceny egzaminatora(mam watpliwosci czy taka sytuacja jest zgodna z konstytucja)
jedyne możliwe zadośćuczynienie to darmowa powtoórka egzaminu
ale wieksozsc osob ktore uwazaja ze powinny pozytywnie zaliczyc egzamin boi sie postawic-odwolywac
a ze wzgledu na monopol i centralizacje WORD - wszak kruk krukowi oka niewykole ,egzaminowani wola sklulic ogon i siedziec cicho, poprostu dac sie wyzyskac
niedajcie sie w trakcie egzaminu oszukac - tak jakmnie oszukano
ato rzekomym niespuszczeniem do konca hamulca recznego, patrzcie na rece egzaminatorowi- zwlaszcza na placu w trakcie przygotowania do jazdy, by nie bylo tak ze jestescie pewni ,ze zwolniliscie hamulec reczny przed jazda, a po ruszeniu okazuje sie ze pali sie czerwona lampka odhamulcow( kiedys - dawno temu o tym czytalem, wtenczas niesadzilem ze naprawde egzaminator moze posuwac sie o takiego swinstwa...by udupić)
albo gdy nagle na srodku skrzyzowania przerywa wam egzamin z powodu rzekomego nieustapienia pierwszenstwa
niebojcie sie odwolywac od oceny egzaminatora - sa kraje w ktorych egzamin na prawo jazdy jest darmowy i bezstresowy
niezaliczylem-wiem !
ale potrafie sceptycznie podchodzic do swoich umiejestnosci
-
25-05-2008, 16:47 #8Nowy użytkownik
-
11-06-2008, 00:55 #9Nowy użytkownik
Tacy są teraz ludzie - gość jedzie na recznym i mysli ze jest super kierowca, bo konstytucja mu zezwala na jazde z zaciagnietym hamulcem recznym. To sie nazywa "postawa roszczeniowa". Przejedzie taki prawdziwek na czerwonym i ma pretensje , ze nie zdal, bo jest konstytucja i on jest wolnym czlowiekiem a jak wolnym to znaczy ze wszystko mu wolno. Zenada. A tak w ogole to wiesz co to konstytucja? O jakim artykule myslales piszac ten post?

Odpowiedź z cytatem

Bookmarks