Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
Temat: Word skierniewice
-
23-12-2006, 14:01 #1Nowy użytkownik
- Mieszka w
- okolice Wawy
-
20-01-2007, 22:36 #2Nowy użytkownik
-
21-01-2007, 01:20 #3Nowy użytkownik
Znam dość dobrze to miasto. Swego czasu często tam bywałem w interesach. Małe miasto,łatwe do jeżdżenia. Jedyną trudnością są rowerzyści i zaprzęgi konne. Bardzo trzeba uważać przy wyprzedzaniu. Nie wybieraj egzaminu w dzień tzw."targowy".Najlepiej za radą ann,weź kilka godzin, i jeśli to możliwe z miejscowym instruktorem.
Zyczę powodzenia.
-
30-01-2007, 23:21 #4Guest
-
31-01-2007, 20:30 #5Nowy użytkownik
Uważaj na jednokierunkowe. Między blokami (osiedle niedaleko WORDu) jest sporo skrzyżowań równorzędnych i wąskie uliczki. Dosyć często na egzaminie jest zawracanie na skrzyżowaniu o ruchu okrężnym. Uważaj na rowerzystów - najwięcej jest ich w czwartek i sobotę i są naprawdę upierdliwi. Trzeba na znaki patrzeć, bo czasami słabo widać pasy na jezdni. Na nowo oddanych skrzyżowaniach (też niedaleko WORDu) nie wszystkie zdążyli namalować. Najlepiej weź sobie jakieś jazdy na miejscu i tyle - będziesz się czuć pewniej. Egzaminatorzy są ok, wystarczy dobrze pojechać
Powodzenia!Czasami lepiej nie odzywać się i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości
-
08-01-2008, 21:02 #6Banned
No nie wiem czy egzaminatorzy są tacy ok,skoro jeden niedawno dostał od kogoś,drugi nie dał mi szansy na placu(podpowiem,że ani nie najechałam na linię,ani nie potrąciłam pachołka).W sumie różne już opinie słyszałam o nich.I ni wiem czy w to wszystko wierzyć...
Zdaję jutro już czwarty raz i widzę jak to jest ze zdawalnością...Niestety ludzie tam przychodzą po 8,9 razy nawet.Ale w sumie to zalezy jak prowadzą,więc na ten temat się nie wypowiem(bo wiadomo,że kierowcy są różni)...
Jeśli chodzi o Skierniewice-to fakt:jest sporo jednokierunkowych,kilka rond,sporo rowerzystów,a inni kierowcy wybitnie nie lubią "L" hehe. Dobrze jest wziąć pare godzin przed egzaminem,żeby poznac trochę miasto,zobaczyć jak na danych ulicach należy się "ustawiać".Ja jeżdżę w "ELKA" : http://www.pw_elka.prawojazdy.com.pl/index.php?site=4 i jestem bardzo zadowolona.Sympatyczni instruktorzy i tłumaczą bardzo fajnie i dobitnie.Skierniewice znają bardzo dobrze,są miejscowymi
Na pewno dobrze Ci się będzie jeździło...
Powodzenia!

Odpowiedź z cytatem

Bookmarks