Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 9 z 33 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 329

Temat: Portal OSK

Od dawna na forum
    Mieszka w
    DZG

asiu, a co trzeba wpisac jak zakladam nowy kurs w SPSadmi w rubryce: oznaczenie kursu??? Bo to rubryka wymagana.

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    DZG

Cytat Napisał slowdzerson Zobacz post
    asiu, a co trzeba wpisac jak zakladam nowy kurs w SPSadmi w rubryce: oznaczenie kursu??? Bo to rubryka wymagana.
    Ja wpisuje rodzaj kursu tzn kategorię i datę np. Kat. B 18.02.13 (coś co co mi pomorze identyfikować kursy)

Od dawna na forum
    Mieszka w
    DZG

Aha, no tak, tez tak myslalem
    Dzieki

Dodam, że u mnie w starostwie preferują wysyłanie wszystkich zgłoszeń do starostwa mailem, warunek jest tylko taki, że musi byc wszystko podpisane podpisem elektronicznym
    Ostatnio edytowane przez slowdzerson ; 26-02-2013 o 10:45

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    DZG

Tak mailem i tylko ta tabelka z rozporządzenia w sprawie kontroli OSK. W SPSAdmi jest opcja żeby skonfigurować pocztę i wysyłać od razu stamtąd tylko nie wiem jeszcze jak tam podpisać dok.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    DZG

asia, chyba potrzebuje Twojej pomocy
    Nie moge utworzyć kursu w SPSadmin.
    Jest tam napisane: Ksiązka ewidencji <wybierz>, klikam w to, nie da rady nic wybrać ani wpisac...
    Wchodzę osobno w Książka ewidencji osób szkolonych też jest tam <wybierz>, też nie da rady nic wybrać ani nic wpisać...

Od dawna na forum
    Mieszka w
    DZG

Chyba bede dzialal z Portalem OSK tym od starostwa, tam jest jakoś łatwiej, przynajmniej jak dla mnie

Użytkownik

Czy w portalu osk.pwpw jest możliwość zaplanowania pierwszej godziny jazdy, tak aby ukazała się na wydruku "Zaświadczenia o rozpoczęciu kursu", czy mam to ręcznie dopisać ? Z góry dziękuję za pomoc.
    KRZYCH

Od dawna na forum

Aby ustalić godzinę jazd musisz wejść w zakładkę Kursanci, potem przy kursancie nacisnąć Zmiana / Zajęcia praktyczne / Dodaj nowy rekord i jak tam wpiszesz to pojawi się na wydruku

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    DZG

Cytat Napisał slowdzerson Zobacz post
    asia, chyba potrzebuje Twojej pomocy
    Nie moge utworzyć kursu w SPSadmin.
    Jest tam napisane: Ksiązka ewidencji <wybierz>, klikam w to, nie da rady nic wybrać ani wpisac...
    Wchodzę osobno w Książka ewidencji osób szkolonych też jest tam <wybierz>, też nie da rady nic wybrać ani nic wpisać...
    Najpierw trzeba stworzyć KEOS w ustawieniach SPSAdmi - też miałam z tym zagadkę ale metodą prób i błędów się udało)

Co do Portalu OSK - też jest dość prosty w obsłudze, zresztą bardzo podobny. Ja dalej jednak pracuje na SPS ciekawa jestem tylko czy bez problemów uda mi się aktualizować profil jak ktoś skończy kurs

Użytkownik Avatar ckalpel

Możecie się zalogować?

"Wystąpił błąd" wyświetla mi się komunikat.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia