Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
    Nowy użytkownik

OSK w Katowicach/Mysłowicach dla Anglika

Czy ktoś z was zna i mógłby polecić OSK, które nauczy mojego męża, Anglika, jeździć? Mieszkamy w Mysłowicach, mąż pracuje w Katowicach. Jego polski jest bardzo średni, a to pewnie niebezpieczne na drodze Niestety nie ma kiedy i jak się wyrwać, żeby uprawnienia zdobyć w Anglii.
    Pozdrawiamy!

Od dawna na forum Avatar silvox
    Mieszka w
    malopolskie

OSK na pewno znajdziesz - ludzie(instruktorzy), zwłaszcza młodzi gadają po angielsku.. Egzamin - można sobie ,,zażyczyć'' tłumacza ..
    Pozdro

Nowy użytkownik

Cytat Napisał trymaria Zobacz post
    Czy ktoś z was zna i mógłby polecić OSK, które nauczy mojego męża, Anglika, jeździć? Mieszkamy w Mysłowicach, mąż pracuje w Katowicach. Jego polski jest bardzo średni, a to pewnie niebezpieczne na drodze Niestety nie ma kiedy i jak się wyrwać, żeby uprawnienia zdobyć w Anglii.
    Pozdrawiamy!
    Nie wiem czy pytanie jest jeszcze aktualne , spróbuj dowiedzieć się w osk 100% Katowice ,teraz maja szkoły na Powstańców .Wiem ze jeden inst. mówił dobrze po ang ,ale nie wiem czy jeszcze pracuje. Poza tym szkoła na najwyższym poziomi nauczy każdego polecam,sam byłam ciężkim przypadkiem i zdałam dzięki nim.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia