Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 114
    Od dawna na forum
    Mieszka w
    małopolska

Witam
    Może znajdzie się ktoś chętny żeby podzielić się pytaniami byłbym bardzo wdzięczny.
    maro_szew@o2.pl
    Serdecznie z góry dziękuję

Nowy użytkownik

Panowie jak ktoś był na egzaminie na kat C lub inne ciężkie kategorie to prośba o pomoc z pytaniami jak ktoś pamięta to napiszcie tutaj a jak nie to na maila patrykrerich@wp.pl

z góry dziękuje.

pozdrawiam

Nowy użytkownik

Posiadam bazę około 320 pytań na ITJ na kat B

Chętnie powymieniam się za pytania z pozostałych kategorii.

Chętnych zapraszam na e-maila: patrykrerich@wp.pl

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    GRW

Witam w sobote odbyl sie egzamin w bydgoszczy czy ktos posiada jakies materialy pytania na wymiane lub na sprzedaz?????????
    darek20933

Nowy użytkownik

Czy podchodził ktoś to teorii na C i C+E? Jakie są pytania?? Czy trudniej zdać niż na B? Jakby ktoś chciał największą bazę na B kat z różnych miast w kraju to zapraszam na patrykrerich@wp.pl

Nowy użytkownik

Witam wszystkich. Jeśli nadal interesuje Was przygotowanie do egzaminu na instruktora techniki jazdy to w`Krakowie w Szkole Michała Kościuszki rusza szkolenie na płycie poślizgowej przygotowujące do praktycznego egzaminu na instruktora techniki jazdy.Wiecej info 502 511 631 lub jsmagas@o2.pl

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    GRW

witam witam. Byłem w sobote na egzaminie jtj tam nie ma nic trudnego wszystko jest do zdania. A co do pytań dostałem pyt ZA DARMO od ludzi ktorzy tam byli z bydgoszczy i okolic. Nie widze potrzeby robienia monopolu na te pytania bo powinnismy sobie pomagac a nie tylko chec zysku. Pozdrawiam wszystkich ktorzy wyszli z wynikiem pozytywnym i powodzonka na praktyce
    darek20933

Nowy użytkownik

Witam czy można liczyć o jakąś pomoc w postaci pytań z Bydgoszczy? Bardzo proszę jeżeli ktoś posiada jakąś bazę o pilny kontakt na PW.

Nowy użytkownik

Cytat Napisał darek20933 Zobacz post
    A co do pytań dostałem pytania ZA DARMO od ludzi ktorzy tam byli z Bydgoszczy i okolic. Nie widze potrzeby robienia monopolu na te pytania, bo powinnismy sobie pomagac, a nie tylko chec zysku.
    I tak i nie. Pytania to jedno. Skrypt, na podstawie, ktorego sa one opracowywane - to drugie. Ja nie mialem przed egzaminem zadnych pytan, uczylem sie tylko i wylacznie na podstawie skryptu, ktory dostalem na kursie dla ITJ w Toruniu i powiem tak - wszystko tam jest. Jezeli ktos przeczyta go dokladnie trzy razy, egzamin ma zdany. Ale nie widze powodu, dla ktorego mialbym komukolwiek udostepnic ten skrypt za darmo, skoro ja musialem za to zaplacic 4000 zl ( 2500 zl kurs na kategorie B i 1500 zl na kategorie A ). Rozumiecie? Ktos sie stara, jedzie przez pol Polski, placi za drogi kurs, dostaje materialy ... a potem ma oddac to komus innemu za darmo, albo udostepnic na forum?
    Dla zainteresowanych - mam skrypt na kategorie A i B. Jezeli ktos jest zainteresowany, prosze o PW. Odsprzedam.

Nowy użytkownik

No to teraz ja coś od siebie dorzucę. Masz racje, sporo kasy wydałeś i dałeś się tak na prawde naciągnąć Płacąc 2500 zł a pojeździłes po płycie 1h-2h to dla mnie jest złodziejstwo. Kurs ten jest warty co najwyżej 800 zł. Od siebie powiem jeszcze tyle że odsprzedać konspektu nie możesz bo nie masz praw autorskich i na podstawie tego posta autor już może pociągnąć do odpowiedzialności cywilnej.

Ja natomiast posiadam baze 500 pytań. Większość na kat B szczątki na C i D. Metodyka, psychologia, technika wł. Kto ode mnie kupił bazę zdał. Początkowo miałem 300 i zdawalność była 60% a teraz po aktualizacji 4 os poszły i 4 zdały więc 100% narazie Pytania od kilkunastu miesięcy wyciągane przez zdających po egzaminie. Jakby ktoś chciał to priv. Cena 500 za 500 pytań. Pozdrawiam i powiem tyle, nie dajcie się naciągnąć, wydać 10 000-12 000 zł za uprawnienia po kursie to przesada.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia