Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 80
    Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

Stówkę na rok można wydać na te całe warsztaty Oczywiście są regiony gdzie trzeba zapłacić sporo więcej.

Użytkownik

Cytat Napisał ksu Zobacz post
    Stówkę na rok można wydać na te całe warsztaty Oczywiście są regiony gdzie trzeba zapłacić sporo więcej.
    Zgadza się. Stówkę można byłoby wydać jeżeli miałoby to jakiś sens i można byłoby coś z tych warsztatów wyciągnąć- jakąś wiedze. A w tej formie jak to teraz jest czyli tylko zapisanie się i zapłacenie za zaświadczenie to totalna porażka.

Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

Zgadza się. Być może jak warsztaty będą w WORD będzie zupełnie inaczej. Można będzie przynajmniej przedyskutować pewne sprawy dotyczące egzaminów z osobami w miarę kompetentnymi.

Od dawna na forum Avatar neoTz

Cytat Napisał sojer Zobacz post
    Zgadza się. Stówkę można byłoby wydać jeżeli miałoby to jakiś sens i można byłoby coś z tych warsztatów wyciągnąć- jakąś wiedze. A w tej formie jak to teraz jest czyli tylko zapisanie się i zapłacenie za zaświadczenie to totalna porażka.
    W tym właśnie cały pic, że za 100 zł masz tylko zaświadczenia a jak chcesz coś więcej to idź tam gdzie są od ok. 300 zł.

Od dawna na forum
    Mieszka w
    kuj-pom

Byłam, płaciłam 300zł, i dowiedziałam się jakie są wymagania na egzaminach oraz oglądaliśmy prezentację suzuki. Myślę, że nie dowiedziałam się niczego nowego.

Od dawna na forum Avatar neoTz

No wiadomo, zależy od podejścia wykładowców i zakresu materiału jaki chcą nam przekazać. Nie zmienia to faktu, że niektórzy po prostu we własnym zakresie się szkolą, ale na pewno są i tacy, którzy dowiadują się nowych rzeczy. Nikt tego nie sprawdza. Na dobrą sprawę to, każdy z instruktorów powinien rozwiązywać jakiś test z dziedziny szkolenia jako instruktor/wykładowca i dopiero po jego niezaliczeniu być kierowanym na warsztaty no ale jest jak jest.

Użytkownik

właśnie u nas w listopadzie za 300 szedłeś się tylko zapisać i zaświadczenie odbierałeś pocztą

Nowy użytkownik

Witam.

Mam pytanie, czy wam też zabierają legitymację jak nie przedstawicie dokumentów?
    Dlaczego nie chcą za nią oddać pieniędzy, przecież zapłaciliśmy za to.

Nowy użytkownik

Witajcie,
    Czy ktoś może mi polecić gdzie najtaniej zrobię warsztaty w Warszawie?

Od dawna na forum Avatar silvox
    Mieszka w
    malopolskie

Janie, czy tak trudno wpisać w gogole "warsztaty dla instruktorów" i przejrzeć kilka ofert w warszawskich szkołach ??
    Tu na forum traktujemy sie raczej po przyjacielsku - na każdym innym by cie zaraz zbanowali..

U mnie cena "zeszla" na 150, udział jest dobrowolny, ostatnio znajomy egzaminator zapoznał nas ze zmianami w prawie i podyskutowalismy o lokalnych problemach w szkoleniu i egzaminowaniu.. 2 godzinki..

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia