Naukajazdy.pl - Serwis dla kursantów i ośrodków szkolenia kierowców.

Strona 16 z 33 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 329

Temat: Portal OSK

Nowy użytkownik

Cytat Napisał ksu Zobacz post
    [
    Jeśli nie zaktualizujesz PKK, to nie możesz wydać tej osobie zaświadczenia o ukończeniu szkolenia.
    Bez zaświadczenia o ukończeniu szkolenia nie zarejestrujesz tej osoby na egzamin.
    właśnie kończę dwie osoby z PKK i mam pytanie czy wydajemy jakieś zaświadczenia? czy wystarczy zaktualizować profil PKK w Portalu OSK?

Nowy użytkownik

Cytat Napisał biała Zobacz post
    właśnie kończę dwie osoby z PKK i mam pytanie czy wydajemy jakieś zaświadczenia? czy wystarczy zaktualizować profil PKK w Portalu OSK?
    Mi w starostwie powiedziano, że tylko należy aktualizować PKK, a zaświadczenia wydajemy tylko osobom, które nie mają PKK bo zaczęły kurs przed 19.01.2013.

Nowy użytkownik

slowdzerson napisał:
    W piątek jedę z kursantką do miasta egzaminacyjnego i będę tam jej przeprowadzał egz. wewnętrzny praktyczny, a wcześniej jej zrobie teoretyczny
    Witam.A czy przeprowadzając egzamin wew.praktyczny to musi to być miasto egzaminacyjne?Jeśli mam bliżej miasto gdzie wykonanie zadań egzaminacyjnych z arkusza egzaminu jest możliwe ,to nie mogę tego tam zrobić?

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    DZG

Cytat Napisał slowdzerson Zobacz post
    Czołem!
    gdy kursantka zda mi egz. wew. praktyczny to od razu będę chcial wyznaczyć jej egzamin państwowy, w tym czasie nie bede mial dostępu do Portalu OSK i internetu, czy muszę najpierw zaktualizować PKK, żeby moc wyznaczyć egzamin państwowy?
    Jeśli chcesz umówić kursantkę na egzamin w JG (gdzie jest ITS) to trzeba zaktualizować PKK, a do zapisu niezbędne jest wypełnione oświadczenie i wniosek (do podrania ze strony WORD).
    W miastach gdzie jest PWPW wystarczy zaktualizować PKK i potem kursant może zgłosić się ze swoim numerem PKK i dowodem osobistym aby ustalić termin egzaminu

Od dawna na forum
    Mieszka w
    DZG

Rozumiem asiu
    A to oswiadczenie i wniosek juz pobralem.

Do markowa, do przeprowadzenia egzaminu wewnętrznego nie musisz jechać do miasta egzaminacyjnego, mozesz ten egzamin przeprowadzic w innym miescie gdzie wykonasz wszystkie zadania

Od dawna na forum
    Mieszka w
    DZG

A jeśli zglosiłem do starostwa, że egzamin wew. bede przeprowadzal w piatek o godz. 15, a przeprowadze go w ten sam dzien ale o wczesniejszej godzinie to cos sie stanie?

Zaktualizowalem egz. wew. i wyskoczylo mi ETD i co jeszcze raz muszę to wyslać do starostwa bo zmienilem godzine egzaminu? Jak teraz wysle to juz nie bedzie conajmniej 3 dni przed egzaminem wew...
    Ostatnio edytowane przez slowdzerson ; 18-04-2013 o 21:16

Nowy użytkownik
    Mieszka w
    DZG

A jeśli zglosiłem do starostwa, że egzamin wew. bede przeprowadzal w piatek o godz. 15, a przeprowadze go w ten sam dzien ale o wczesniejszej godzinie to cos sie stanie?

Zaktualizowalem egz. wew. i wyskoczylo mi ETD i co jeszcze raz muszę to wyslać do starostwa bo zmienilem godzine egzaminu? Jak teraz wysle to juz nie bedzie conajmniej 3 dni przed egzaminem wew...
    A korzystasz z płatnej opcji Portalu OSK? Ja sama piszę zgłoszenia o egz wewnętrznym i nie podaję godziny tylko dzień i miejsce i czy to egz teoretyczny czy praktyczny

Nowy użytkownik

Rozumiem asiu
    A to oswiadczenie i wniosek juz pobralem.

Do markowa, do przeprowadzenia egzaminu wewnętrznego nie musisz jechać do miasta egzaminacyjnego, mozesz ten egzamin przeprowadzic w innym miescie gdzie wykonasz wszystkie zadania
    Dziękuję,tak właśnie myślałam.pozdrawiam

Od dawna na forum
    Mieszka w
    DZG

Cytat Napisał asia85z Zobacz post
    A korzystasz z płatnej opcji Portalu OSK? Ja sama piszę zgłoszenia o egz wewnętrznym i nie podaję godziny tylko dzień i miejsce i czy to egz teoretyczny czy praktyczny
    Tak, teraz korzystam z tej platnej wersji, wykupilem na jeden miesiac zeby zobaczyc jak to wyglada.
    Chce przeprowadzic najpierw teoretyczny a potem praktyczny.
    Najlepiej wyznacze kursantce termin egzaminu panstwowego w nastepnym tygodniu i po problemie

Od dawna na forum Avatar ksu
    Mieszka w
    Podlasie

biała napisała
    Jeśli Twój WORD ma system z PWPW, to wystarczy aktualizacja PKK. Jeśli WORD ma system ITS, to oprócz aktualizacji PKK musisz też mieć wypełnione oświadczenie w którym m.in. musi być wpisany numer zaświadczenia o ukończeniu szkolenia.
    Mazi napisała:
    Mi w starostwie powiedziano, że tylko należy aktualizować PKK, a zaświadczenia wydajemy tylko osobom, które nie mają PKK bo zaczęły kurs przed 19.01.2013.
    Pamiętajmy też o zaświadczeniu o ukończeniu kursu w formie papierowej, które musimy mieć w dokumentacji OSK. Dotyczy to zarówno osób z PKK jak i bez.
    markowa napisała:
    A czy przeprowadzając egzamin wew.praktyczny to musi to być miasto egzaminacyjne?J
    Nie musi być.

Użytkownicy, którzy czytali ten wątek: 0

Brak wyników.

Bookmarks

Uprawnienia